Is Your Life Zelfs Yours?

Wie neemt beslissingen over uw leven?

Ergens langs de weg, mensen werden bramen willen overtuigen van de veiligheid en de prijs hebben betaald door de verkoop van hun vrijheid. Je de meer hulp hebt misschien gemerkt dat de scholen vandaag vooral richten op werkzekerheid in plaats van financiële vrijheid.

Het probleem is dat de meeste mensen niet weten dat de kosten van de beveiliging dat is hun vrijheid!

“Als je beveiliging kiest, is altijd iemand u te vertellen wat uren te werken, hoeveel je te maken, en zelfs wanneer u kunt uw lunch te eten. Dat is de prijs van de veiligheid. ‘[Robert Kiyosaki, Rich Dad Poor Dad]

Wie bepaalt hoe laat je naar bed gaat?

Voor en hier de link de overgrote meerderheid van de mensen, hun baas of Hun taak beslist wat tijd dat ze slapen, omdat ze beslissen hoe laat ze moeten opstaan ​​en hoe laat ze moeten worden op het werk. Hoe vaak heb je zei: “Ik heb het naar bed gaan Omdat morgen naar ‘work-dag’ ‘?

Wie beslist wat je doet en als je het doet in je werk?

De meeste werkgevers zelfs beslissen Als u koffie en hoe lang je hebt om het Link naar niet studeren te drinken kan drinken. Onderscheiden ‘koffiepauzes’ of andere pauzes zijn gepland in de loop van de dag en de werknemers wordt verwacht dat zij zich aan dat schema.

Wie beslist Als je eet?

De meeste werkende zal ik graag lezen mensen eten lunch tijdens de voorgeschreven ‘lunchpauze’ bedrijf. Het bedrijf besluit, zelfs wanneer hun werknemers te eten en hoeveel geld ze kunnen besteden aan hun maaltijden.

Wie bepaalt waar en wanneer u een vakantie te nemen?

Je baas dicteert aan u wanneer u een voorgeschreven hoeveelheid tijd kan opstijgen voor uw vakantie. Ze hebben zelfs beslissen waar je kunt gaan door het beheersen van de hoeveelheid geld die je verdient.

Wie beslist wanneer u kunt naar huis gaan en tijd doorbrengen met uw familie?

hebben Linktipp Nogmaals, als je in dienst bent, je bent een slaaf van de klok. Je baas vertelt je wanneer je naar huis kan gaan, en je baas toebedeelt de tijd die je beschikbaar door te brengen met uw familie ….

Klik hier om uw GRATIS exemplaar krijgen van onze Amazon Bestseller

Haal uw gratis exemplaar van onze bestseller

Grijp uw exemplaar van de kracht van binaire opties nu! Hier. dat

Vul hieronder

uw gegevens

We zullen uw gegevens niet aan iemand anders

Powered By PopUp Domination